VR zwaardduelgame Broken Edge nu beschikbaar op PlayStation VR2

Fast Travel Games en ontwikkelaar TREBUCHET hebben vandaag Broken Edge gelanceerd, de VR zwaardvechtgame voor meerdere spelers, voor PlayStation® VR2 (PS VR2). Fast Travel Games en TREBUCHET hebben ook de nieuwste gratis update uitgebracht waarin de Ronin-samoerai wordt toegevoegd aan de reeks iconische duellisten in de game. Koop Broken Edge nu in de PlayStation Store.

Broken Edge op PS VR2 verbetert de virtuele zwaardvechtervaring van de speler met de volgende platformfuncties:

  • Adaptieve triggers: Ervaar realistische weerstand wanneer je het handvat vastpakt of het lemmet losmaakt.
  • Haptische feedback: Voel de impact van elke zwaai, botsing en voltreffer.
  • Oogbesturing: Menuselectie is intuïtiever dan ooit, zodat je de UI met één oogopslag kunt bedienen.
  • Nieuwe vechter: Ooit een gerespecteerde Samurai, een meesterloze krijger, ongebonden en ongetemd – maak kennis met de Ronin!
  • PlayStation-trofeeën: Verdien beloningen voor het beheersen van de kunst van het zwaard en het verslaan van tegenstanders.

In Broken Edge kruipen spelers in de huid van een van de negen vechters en dagen ze tegenstanders uit voor spannende duels in oogverblindende, droomachtige landschappen. Spelers kunnen gebruik maken van verschillende wapens, verschillende vechtkunsten en geavanceerde schermtechnieken om de tegenstanders te verslaan. Wie zijn tegenstanders overwint, verdient een felbegeerde plaats op het wereldwijde klassement.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password