Volledige Winter Ember Prequel Stripserie vandaag fysiek beschikbaar

Winter Ember, de isometrische stealth sandbox actiegame van uitgever Blowfish Studios en ontwikkelaar Sky Machine Studios, voltooit zijn eigen prequel graphic novel serie in een volledige fysieke compilatie. Dankzij een all-star team van schrijvers en illustratoren, in samenwerking met comic en manga uitgever eigoMANGA. Het achtdelige verhaal over de ondergang van de Artorious familie is nu beschikbaar in één enkele collectie.

Auteur Kevin Grevioux, bekend van het schrijven aan een verzameling Marvel en DC Comics verhalen zoals Amazing Spider-Man, Young Avengers, Cyborg, onder andere, en de maker van de Underworld en I-Frankenstein film franchises, zet het decor voor Winter Ember’s epische stealth-narrative.

Chris Awayan, eerder bekend van de Indestructible comicreeks, zette pen op papier als illustrator. Iconische cover art van Ben Herrera, vooral bekend van zijn werk voor Marvel Adventures, X-Men Adventures, en Batman: Arkham Knights, rond het team van industrieleiders af.

Anargal, een stad van grote macht en belofte, staat als een schaduw van zijn vroegere zelf na de gebeurtenissen van de comic-serie. Gevangen in de klauwen van Greater Heaven, een religieuze factie die gevreesd wordt om zijn militaire macht, brengt zijn ijverige toewijding om de wereld te zuiveren van zijn ultieme duisternis steden op de knieën. Arthur Artorious, een in ongenade gevallen edelman die al lang dood werd gewaand, moet hiervan profiteren om Anargal te bevrijden uit hun controlerende greep en zijn persoonlijke wraak te nemen.

Winter Ember kwam snel uit de duistere nacht met de console en PC game release vorige week op dinsdag 19 april 2022.

De fysieke achtdelige compilatie Winter Ember prequel serie is nu verkrijgbaar bij lokale comic shops over de hele wereld. Digitale versies zijn nu ook verkrijgbaar via Amazon Kindle, GlobalComix, Graphite Comics, en Comic Distro.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password