Volg de Straw Hat Crew op hun reis in deze nieuwe trailer van One Piece Odyssey

In One Piece Odysseygaan spelers op avontuur met Luffy en de Straw Hat Crew terwijl ze proberen hun verloren krachten terug te krijgen. Daarvoor bezoeken ze “Memoria”, een wereld gebouwd uit de herinneringen van hun vorige ontmoetingen, waardoor ze teruggaan naar belangrijke locaties in hun geschiedenis, zoals Alabasta en Water Seven.

In dit avontuur beleef je een nieuw verhaal van de Straw Hats, met een focus op Usopp en Robin. Deze zoektocht zal hen leiden naar bekende plaatsen zoals de Gallery-La Company of gezichten zoals Franky’s bende, Iceburg, Aokiji enkele van de CP9-leden zoals Lucci en Kaku. Maar hoewel plaatsen en situaties vertrouwd kunnen lijken en aanvoelen, is niets zoals het precies was in deze herinneringen en zullen spelers enkele verschillen zien met het verhaal dat sommigen van hen kennen en liefhebben.
De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de best verkochte mangatitel aller tijden van bedenker Eiichiro Oda, ging in oktober 1999 voor het eerst in première op de Japanse televisie en volgt Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece”, de legendarische schat van de voormalige Koning der Piraten, Gol D. Roger. Vandaag de dag is One Piece een wereldwijde franchise die 15 speelfilms omvat, waaronder de onlangs uitgebrachte “One Piece Film Red”, home video’s, videospelletjes en een steeds groeiende catalogus van gelicentieerde merchandise waaronder accessoires, speelgoed, spelletjes, nieuwigheden, meubels, huishoudelijke artikelen, kleding en meer.

One Piece Odyssey komt 13 januari 2023 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com