Voice of Cards: The Beasts of Burden verschijnt 13 september

Square Enix onthulde vandaag dat Voice of Cards: The Beasts of Burden, een gloednieuwe titel en de derde uitgave in de unieke, op kaarten gebaseerde RPG-franchise Voice of Cards, op 13 september digitaal verschijnt voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam. Het volledig via kaarten vertelde Voice of Cards: The Beasts of Burden is een standalone-ervaring voor zowel nieuwkomers als fans van de eerdere delen, Voice of Cards: The Isle Dragon Roars en Voice of Cards: The Forsaken Maiden.
Voice of Cards: The Beasts of Burden verplaatst spelers naar een sfeervolle wereld die via kaarten wordt gepresenteerd. In deze derde uitgave in de Voice of Cards-franchise kunnen spelers verslagen monsters in kaarten vangen om ze vervolgens tijdens gevechten als vaardigheden te gebruiken. Beleef een nieuw verhaal in een wereld waar de haat tussen mensen en monsters al duizenden jaren de toon zet, en een meisje dat haar thuis is verloren zweert zich op de monsters te wreken. Ze krijgt hulp van een mysterieuze jongen die samen met haar het onbekende tegemoet treedt om het lot van deze gebroken wereld te bepalen.

Deze werkelijk unieke game-ervaring wordt tot leven gebracht door hetzelfde team als achter de vorige Voice of Cards-games, dat ook werkte aan de NieR-serie en Drakengard-serie, inclusief: creative director Yoko Taro (Drakengard-serie, NieR-serie), music director Keiichi Okabe (Drakengard 3, NieR-serie), en character designer Kimihiko Fujisaka (Drakengard-serie).

oor fans van YOKO TARO is de game ook te koop als Digital Deluxe Edition-set*, met naast de Voice of Cards: The Beasts of Burden-game diverse DLC-voorwerpen in de stijl van de bekroonde mobile RPG NieR Re[in]carnation, inclusief:

  • Decoration of Those in the Cage – Nieuwe kostuums voor de heldin en haar bondgenoten
  • Handbook Pattern – Verandert het achterkant-design van kaarten naar de stijl van een expert handbook
  • Mama Avatar – Avatar-ontwerp dat is gebaseerd op Mama
  • Story Collectors’ Dice – Dobbelsteen-ontwerp dat is gebaseerd op Mother en Carrier
  • The Cage Board – Bord en accessoires die zijn gebaseerd op de Cage
  • Aid Table – Tafel-ontwerp dat is gebaseerd op het random draw-scherm
  • Melody of reincarnation – Een soundtrack die herinneringen oproept aan een verhaal over een meisje en een monster
  • Pixel Art Set – Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password