Vlammende platformer Nocturnal barst 7 juni los op PC en consoles.

Indie-ontwikkelaar Sunnyside Games onthult in samenwerking met Dear Villagers dat hun vlammende platformer Nocturnal op 7 juni naar de platforms Switch, PlayStation en Xbox komt voor $19,99, en pc voor $16,99. Nocturnal is een actieverkenningsodyssee waarin spelers een snode mist moeten afweren die een oud eiland omhult. Gebruik je vuur om te ontdekken welke geheimen er onder de mist verborgen liggen!
Na een moeilijke reis over een onrustige zee keert Ardeshir, een soldaat van de Enduring Flame, terug naar zijn geboorte-eiland Nahran. Verzwolgen in een schaduwrijke mist, moet Ardeshir vertrouwen op vuur om de sinistere krachten die zijn geboorteland hebben overgenomen, te doven. Vlam heeft hier vele toepassingen. Het kan de mist afweren, het landschap aansteken, machines aanzetten, en gebruikt worden om wezens met duistere magie te verbranden die ongevoelig zijn voor conventionele wapens. Maar wees gewaarschuwd: in de mist kun je niet ademen, dus je zult je verstand moeten gebruiken om nieuwe manieren te vinden om de mist op afstand te houden.

Word krachtiger door verzamelde as aan de vlam te offeren. Krijg krachten die je helpen je levenskracht te vergroten, je adem langer in te houden, of offer as in de hoop onderweg nieuwe krachten te krijgen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com