Vier vandaag, 10 maart MAR10 Day ter ere van Nintendo’s besnorde held

10 maart is een speciale dag voor Mario-fans: MAR10 Day! Om het plezier van Mario en zijn avonturen te vieren, kunnen Europese fans vanaf vandaag hun voordeel doen met een speciale gouden punten-actie en een My Nintendo-beloning ontvangen.
My Nintendo-gebruikers die geen genoeg krijgen van hun besnorde held kunnen voor 50 platina punten een exclusieve “Happy MAR10 DAY”-wallpaper ontvangen.
Voor spelers die in één van Mario’s recente Nintendo Switch-games willen duiken, is er ook een actie. Vanaf vandaag tot 10 maart 23:59 plaatselijke tijd, verdienen spelers met de aanschaf van één van onderstaande titels in de Nintendo eShop namelijk dubbele gouden punten. De extra gouden punten worden toegevoegd binnen een week na het einde van de actie op 10 maart. Of je nu een onvergetelijke wereldreis gaat maken in Super Mario Odyssey, samen met vrienden en familie wilt genieten van zijwaarts scrollende actie in New Super Mario Bros. U Deluxe, over muren en plafonds gaat scheuren in Mario Kart 8 Deluxe, met vrienden en familie gaat genieten van de minigames in Super Mario Party of lekker gaat smashen in Mario Tennis Aces, elke game biedt vele onvergetelijke Mario-momenten waar alle spelers van kunnen genieten.
Nintendo is dit hele weekend aanwezig op Made In Asia in Brussel en ook hier zal MAR10 Day niet onopgemerkt blijven. Ben jij van plan om in een Mario-outfit naar het evenement te gaan? Verzamel je dan om 14:30 uur bij de Nintendo-stand voor een groepsfoto!
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password