Vier-speler Turn-Based, gratis te spelen strategisch bordspel Spiritle is nu beschikbaar op PC en mobiel

Fabled Game, de makers achter het populaire roguelike kaartspel Pirates Outlaws, kondigt met trots aan dat hun nieuwste digitale bordspel Spiritle, turn-based strategie voor vier spelers, nu beschikbaar is op Steam, Epic, Google Play en binnenkort ook in de App Store om gratis te downloaden!

Spiritle is een gezelschapsspel waarin spelers in de huid kruipen van een geïncarneerde geest en strijden tegen vriend en vijand om hun plaats in de Wereldboom terug te winnen. Spiritle is platformoverschrijdend te spelen voor 4 spelers en laat spelers een van de 8 verschillende geesten kiezen die energie putten uit de vier elementen – allemaal met unieke mogelijkheden en speelstijlen – en de controle over het bord krijgen. Spiritle-gevechten vinden ook plaats in 4 seizoenen, die elk 3 maanden duren en unieke betoveringen bieden die invloed hebben op de strategische keuzes van spelers, zoals het veranderen van de omgeving, de vaardigheidsselectie van een personage of zelfs het hele speelbord.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password