Vier nieuwe NVIDIA Reflex-games nu beschikbaar met ‘Warhammer 40,000: Darktide’ in het verschiet.

Het momentum achter NVIDIA Reflex blijft doorgaan. Deze maand zijn er vier nieuwe games die de latency-verminderende technologie toevoegen, en er is er nog één onderweg.

Gamers die willen upgraden naar GeForce RTX kunnen profiteren van de nieuwe Face Your Demons-bundel, die kopieën bevat van Ghostwire: Tokyo en de veelgeprezen DOOM Eternal en DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One en Two DLC’s, dit alles ter waarde van $129,97.

Reflex blijft doorrollen, met 4 nieuwe games en één op komst!
NVIDIA Reflex wordt maandelijks door meer dan 20 miljoen spelers gebruikt, en de adoptie van games versnelt snel; deze maand alleen al hebben vier populaire titels NVIDIA Reflex toegevoegd en er zijn nog meer titels op komst.

NVIDIA Reflex vermindert systeemlatency om het concurrentievermogen van spelers te verbeteren, waardoor ze sneller doelen kunnen bereiken, sneller kunnen reageren en nauwkeuriger kunnen mikken, simpelweg door NVIDIA Reflex in te schakelen in de instellingen van een game. Reflex is een relatief nieuwe NVIDIA-technologie, maar het is nu al een van de snelst toegepaste, met integraties die al beschikbaar zijn in de grootste games en franchises.

Deze maand zijn er vier nieuwe Reflex-games beschikbaar en er komt er nog één bij, waaronder:

  • Deep Rock Galactic, dat een latencyreductie-upgrade krijgt tot 36%. De game ondersteunt ook NVIDIA DLSS en NVIDIA DLAA.
  • LEAP, dat een latencyreductie-upgrade krijgt tot 50%. De game ondersteunt ook DLSS.
  • ICARUS, dat een latencyverlaging tot 48% krijgt. De game ondersteunt ook DLSS en ray tracing.
  • Nine to Five, die een latencyverlaging tot 30% krijgt.
  • Warhammer 40,000: Darktide, die naar verwachting zal worden gelanceerd met NVIDIA Reflex, DLSS en ray tracing.

Meer Reflex-monitoren en -muizen
Reflex is niet alleen aanwezig in de beste concurrerende games, maar de latencyverminderende technologie wordt ook ondersteund in G-SYNC-monitoren met Reflex, die de hoogste verversingsfrequenties bieden met een uitstekende beeldhelderheid, evenals gaming-muizen met Reflex. Reflex-games, -monitoren en -muizen werken samen om de volledige end-to-end systeemlatency te meten.

Nieuwe Reflex G-SYNC-monitoren zijn onder andere:

Nieuwe Reflex-muizen zijn onder andere:

Nieuwe bundel! Koop een GeForce RTX, krijg Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal en meer!
Net op tijd voor de zomer, zet NVIDIA de verwarming hoger met een nieuwe GeForce RTX Face Your Demons-bundel. GeForce RTX 30-serie grafische kaarten, desktops en laptops zijn wereldwijd Restocked & Reloaded, dus het is tijd om toe te slaan. Vanaf vandaag ontvangen gamers die een GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti desktop, laptop of GPU kopen bij deelnemende partners, een geweldig vier-pack van Bethesda Softworks games met een waarde van $129,97.

Inbegrepen in de bundel zijn:

Al deze games ondersteunen meeslepende ray traced effecten en versnellen de prestaties met AI-powered NVIDIA DLSS.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password