Vier kerst in GTA Online met de nieuwe feestelijke update

De jaarlijkse kerstupdate voor GTA is online verschenen.

De update geeft elke speler een kerstboom in het appartement, de mogelijkheid om feestelijke kleding als kerstmannenmaskers en Gingerbread-man-pakken te kopen, en kans op sneeuw in Liberty City.

Ook zijn de sportwagens Nero en Nero Custom nu verkrijgbaar bij ingame-website Benny’s. Tenslotte zijn de prijzen die spelers ontvangen voor de duurste auto’s in de afgelopen Import/Export update nu verhoogd met 50.000 dollar.

GTA Online is inbegrepen bij Grand Theft Auto V voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Nieuwe updates worden al langere tijd niet meer uitgegeven voor de multiplayer-modus op PlayStation 3 en Xbox 360.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password