Vier het 25-jarig jubileum van Age of Empires met een speciale uitzending en Age of Empires IV Anniversary Edition

Wat deed jij in 1997? Neem de tijd om erover na te denken… We weten het: je speelde het klassieke realtime strategiespel Age of Empires! 25 jaar geleden hoorde je “Rogan?”, de eerste dorpeling werd geboren en je stond op het punt een imperium op te bouwen. De game waar het allemaal mee begon, staat op het punt om zijn verjaardag te vieren. Vandaag  kondigt Microsoft aan dat ze  op 25 oktober 25 jaar Age of Empires groots zullen vieren.

“Kijk ​​live met ons mee vanaf een zeer speciale locatie voor onze jubileumshow, met aankondigingen, teaminterviews en andere verrassingen. Natuurlijk willen we nog steeds een deel van het mysterie behouden, dus we zullen je niet precies vertellen wat je te wachten staat, maar we beloven dat er voor elk wat wils is!”

Maar dat is niet alles. 25 oktober wordt echt een grote dag voor de serie, aangezien Age of Empires IV: Anniversary Edition op Steam en de Microsoft Store zal worden gelanceerd! Deze nieuwe versie van de game bevat de base game, alle updates die tot nu toe zijn uitgebracht EN de Anniversary Update, met twee nieuwe beschavingen, de Ottomanen en de Malinezen.

Als je Age of Empires IV al hebt, krijg je deze update gratis en kun je genieten van Ottomanen en Malinezen, nieuwe mastery challenges, gloednieuwe achievements, acht originele maps en twee nieuwe biomen om te verkennen en te veroveren.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password