Video toont hoe NVIDIA GeForce-gamers ‘Game Ready’ houdt, Reflex Stats, ‘Dune: Spice Wars’ en meer

Sinds hun debuut in mei 2014 zijn NVIDIA GeForce Game Ready Drivers de beste in hun klasse en een nieuwe video van NVIDIA legt uit wat er nodig is om onze drivers ‘Game Ready’ te krijgen. Op één dag omvat het testproces van NVIDIA’s Game Ready Driver meer dan 1.000 verschillende tests voor een breed scala aan gelanceerde en aankomende titels. Dit komt neer op meer dan 1,8 miljoen uur testen, alleen al in 2021. Om dit in context te plaatsen, dat is meer dan 214 kalenderjaren geïnvesteerd in Game Ready Driver-kwaliteit in een enkel jaar!
De video wordt vergezeld door een nieuwe Game Ready Driver voor Dune: Spice Wars. NVIDIA introduceerde ook Reflex Stats zodat gamers een real-time meting van lag kunnen weergeven in enkele van hun favoriete shooters.

GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor je favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden hardwareconfiguraties voor desktopcomputers en laptops voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

NVIDIA’s Game Ready Driver-programma is vanaf het begin opgezet als een methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars, waardoor een regelmatige cadans ontstaat van het uitwisselen van pre-release builds en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen, en itereren builds op basis daarvan om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

En terwijl onze ontwikkelaarspartners meestal gedwongen zijn om te stoppen met werken aan de launch build van een game nadat deze de GOUD-mijlpaal heeft bereikt, om de focus te verleggen naar fixes en patches voor na de lancering, blijft NVIDIA onze driver optimaliseren voor de game tot aan de release om gamers een nog betere Day-0 ervaring te bieden.

Gezien het belang van het beeldschermstuurprogramma voor de algemene game-ervaring, geeft NVIDIA geen bèta-gameklare stuurprogramma’s uit. Net zoals volledig uitgebrachte games aan een hogere norm worden gehouden dan dezelfde game in bèta, zijn wij ervan overtuigd dat alleen drivers van launch-kwaliteit voldoen. Als gevolg hiervan is elke Game Ready Driver WHQL-gecertificeerd door Microsoft.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password