Veteraan Atari-ontwikkelaar Howard Scott Warshaw onthult de waarheid achter Pixel Ripped 1978

Vandaag onthullen Atari en de bekroonde VR-ontwikkelingsstudio ARVORE een nieuwe teaser voor de komende stoeipartij door het gouden tijdperk van videogames: Pixel Ripped 1978.

De bekende spelontwerper en programmeur Howard Scott Warshaw, bekend van Atari’s beroemdste (en beruchtste) spellen, vertelt over zijn tijd bij Atari in de vroege jaren 80 en beschrijft het verbazingwekkende talent van Bug, de pittige hoofdpersoon van Pixel Ripped 1978. Had Barbara “Bug” Rivers iets te maken met de grote videogame crash van 1983? Zal Howard de kat voor eens en altijd uit de zak laten komen?

Spelers reizen tussen dimensies en spelen games binnen games; ze beleven een first-person, gelaagd avontuur vol retro-klassiekers, onuitgebrachte juweeltjes en onontdekte easter eggs. Pixel Ripped 1978 zit boordevol klassieke arcade-charme en bevat innovatieve mechanismen die VR-liefhebbers zeker zullen plezieren. Pixel Ripped 1978 grijpt terug naar de oorsprong van gaming – een rijke, kleurrijke geschiedenis waarin Atari centraal staat als het bedrijf dat een miljardenindustrie zou doen ontstaan.

In de nieuwe, levendige en in neon gedrenkte trailer mengt Pixel Ripped 1978 de magie van tientallen jaren geleden met het huidige technologisch levendige en diverse gamelandschap, waarbij de kracht en de groei van de videogame-industrie op unieke wijze wordt belicht, terwijl wij, de spelers, meegegroeid zijn.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com