Vertigo Games presenteert After the Fall – Frontrunner Edition

Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde ontwikkel- en uitgave-tak van de wereldwijde Koch Media Group, onthulde vandaag de fysieke editie van hun VR action FPS After the Fall; getiteld After the Fall – Frontrunner Edition. Na de succesvolle lancering van de game op  Meta Quest 2, PlayStationVR en PC VR, geeft After the Fall in februari het startschot voor het Frontrunner-seizoen, op 25 maart gevolgd door een PlayStation VR-exclusieve fysieke editie. De komende maanden blijft Vertigo Games met nieuwe Frontrunner Season-content komen. Deze komt voor alle spelers beschikbaar als onderdeel van de After the Fall – Launch en Deluxe Editions en de fysieke After the Fall – Frontrunner Edition.

De After the Fall – Frontrunner Edition biedt

  • Volledige toegang tot het Frontrunner Season
  • PS VR-exclusieve “Ultimate Buster”-skin
  • PS4-thema & avatars van After the Fall
  • Officiële digitale soundtrack van After the Fall
  • Digitaal artbook van After the Fall

After the Fall is een intense coöp-game voor maximaal 4 spelers (pc, PlayStation VR en Quest 2) die vanaf de grond is opgebouwd voor VR. Spelers beginnen telkens in een HUB-ruimte met maximaal 32 andere spelers, die kunnen spelen op alle platformen. Vervolgens wagen ze zich met squadrons van vier in de overblijfselen van een post-apocalyptisch LA, waarbij ze hun wapens met werkelijke bewegingen kunnen richten. Om hun vijanden voor te blijven moeten spelers zich een weg banen door een vervallen LA vol ondode tegenstanders, met nieuwe verrassingen om elke hoek.

After the Fall – Frontrunner Edition is ontwikkeld door Vertigo Studios (Arizona Sunshine) en wordt uitgegeven door Vertigo Games. De game verschijnt op 25 maart 2022 voor PlayStation VR.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password