Vers gebakken retro RPG Born of Bread lanceert in zomer 2023 op PC

Hey Buddies! Vers uit de oven, we hebben vernomen dat indie-ontwikkelaar WildArts samenwerkt met Dear Villagers voor de aankomende RPG Born of Bread. Born of Bread komt in de zomer van 2023 naar de PC en is een huisgemaakte retro throwback naar klassieke cartoony RPG’s vol leuke personages en charmante verhalen voor kinderen en volwassenen.
Om Geboren brood te bakken heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • Een meelgolem met een oneindige kinderlijke verwondering en een aantal vreemde vaardigheden.
  • Een prachtige wereld vol mysteries
  • Een eclectische cast van uitgewerkte personages
  • Een maffe verhaallijn
  • Een snufje lichte puzzels
  • Turn-based gevechten met een vleugje real-time minigames
  • Heldere, kleurrijke 2,5D-graphics
  • Side-missies (naar smaak toe te voegen)
  • Een geboeid publiek dat je bonussen geeft in de strijd

Om te beginnen wil je je meel golem, Loaf. Zet hem in een mystiek land waar hij zich kan mengen met zijn vrienden en de plaatselijke bevolking. Hoewel hij er misschien niet veel uitziet, kan Loaf de held zijn die dit land kneedt!

Roer er een verhaal in over wezens uit een ander tijdperk die het land verwoesten. En met hun onheil komt een grote bedreiging voor iedereen!

Mold een eclectische cast van vertederende personages, 2.5D geïllustreerde setting, omgevingspuzzels en unieke turn-based /real-time hybride gevechten. Zorg ervoor dat je weet waar je vijand zwak of resistent tegen is, want er zijn hersens en reflexen nodig om de massa’s vijanden van Born of Bread te dwarsbomen.

Zorg ervoor dat elk gevecht in Born of Bread live wordt uitgezonden. Als de acties van de speler het publiek genoeg vermaken, worden ze beloond met bonussen. Bovendien kunnen permanente kijkers verdere doelstellingen aanbieden om te voltooien voor nog meer beloningen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password