Verover Monte Grappa in WW1 FPS Isonzo’s derde gratis uitbreiding, beschikbaar op 17 mei.

Volgende week op 17 mei komt de derde map van de gratis Caporetto uitbreiding naar Isonzo op PC, PlayStation 4 & 5, Xbox One en Xbox Series X|S! De WW1 FPS neemt soldaten mee naar de bekende en veelgevraagde Monte Grappa, waar de Italianen stand moeten houden tegen de Duitsers die de berg proberen te veroveren. Daarnaast zal het betaalde Expedition Units Pack beschikbaar zijn en nieuwe visuele aanpassingsopties voor Duitse troepen naar Isonzo brengen.
Dit is de derde update die uitkomt op Steam, PlayStation, Xbox en de Epic Games Store. Net als de vorige uitbreidingen zal de Grappa update gratis zijn.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com