Verlies je verstand in Ad Infinitum – nu verkrijgbaar

De Duitse studio Hekate en NACON releasen vandaag met veel plezier Ad Infinitum, een psychologische horrorgame waarin spelers zich kunnen onderdompelen in de gekwelde geest van een jonge Duitse soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog, De soundtrack, geschreven en gemixt door Lukas Deuschel, co-founder van Hekate Studio, is nu hier verkrijgbaar, evenals op alle grote muziekdiensten.

Ontdek nu het verhaal van deze soldaat op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.
Is hij dood of levend? Bevindt hij zich in de loopgraven, of in het huis van zijn ouders? Ad Infinitum werpt de speler in de gekwelde geest van een jonge soldaat die zit gevangen tussen twee werkelijkheden. Dit personage raakt verwikkeld in een interne strijd om werkelijkheid van nachtmerrie te onderscheiden. In de loop van het avontuur ontdekken spelers het verhaal van zijn Duitse familie, en de diepe wonden die de oorlog nalaat in verschillende generaties.

In elke stage van de game wordt de speler opgeslokt door een bedrukkende sfeer, met onheilspellende geluiden en bizarre wezens. Afhankelijk van het scenario, moet je soms rennen voor je leven, zo stil mogelijk verdergaan, of het decor gebruiken om puzzels op te lossen en te ontsnappen aan de nachtmerrieachtige visioenen die je steeds dichter bij de grens van waanzin brengen.

Kun je ontsnappen aan de wezens die je opjagen en de geheimen van je familie ontrafelen zonder je verstand te verliezen?

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password