Verken de diepten van de zee in subROV: Underwater Discoveries, een simulator voor oceaanverkenning die binnenkort naar de PC komt

Vandaag breekt ontwikkelaar sqr3lab uit de oceaan om aan te kondigen dat zijn diepzee-exploratiesimulatiegame, subROV: Underwater Discoveries, binnenkort uitkomt op Windows PC via Steam Early Access. SubROV: Underwater Discoveries recreëert de ervaring van diepzeeverkenning zonder de complexiteit van een levensechte simulatie. Binnenkort nemen spelers de controle over hun onderzeeër Remotely-Operated Vehicle (ROV), en beginnen ze aan duiken op locaties over de hele wereld!

In subROV: Underwater Discoveries brengen spelers onbekende gebieden in kaart, nemen ze monsters van hydrothermale bronnen, vinden ze scheepswrakken, bestuderen ze watersoorten van vissen tot koraal, en nog veel meer! In de mysterieuze diepten van de oceaan combineert het spel realisme met intuïtieve besturing tot een unieke toegankelijke subsimulatie. Een oceaan vol verwondering wacht op je!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password