Verjim Plays April 2015

ARVE Error: Wrapper ID could not be build, please report this bug.

De meeste hier weten ondertussen wel dat ik een vrij uitgebreide collectie aan games heb, uiteraard betekend dit dan ook dat ik elke maand best wel een gevarieerd aantal games speel. Naar goede gewoonte maak ik elke maand een compilatie met mijn beste highlights en natuurlijk ook mijn beste fails – Hoe kan het ook anders? –

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password