Verhalende puzzelgame Lil’ Guardsman aangekondigd voor PC Q2

Onafhankelijke gamestudio Hilltop Studios en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, hebben vandaag aangekondigd dat het verhaalgedreven avonturenspel Lil’ Guardsman klaar is voor een lancering in 2023 op pc, Switch, PlayStation en Xbox Series-consoles!

Lil’ Guardsman is een verhalend deductiespel, geïnspireerd op het klassieke point-and-click genre en de mechanica van Papers, Please. In een high-fantasy wereld met de komische gevoeligheid van Monkey Island en andere avonturenklassiekers uit de jaren 90 van Lucasarts, valt Lil regelmatig in voor haar vader, de hoofdbewaker van het kasteel, terwijl ze een reeks leuke en vreemde personages ondervraagt die proberen toegang te krijgen tot hun stadsmuren.

Terwijl ze de kasteelpoorten bewaakt, komt Lil allerlei fantasiefiguren tegen die hun dagelijkse bezigheden uitvoeren. Van cryptische elvenmagiërs tot alleenstaande orc-moeders, Lil moet de ware bedoelingen van elke bezoeker ontdekken met behulp van dialoog en een gereedschapskist met voorwerpen om het kasteel veilig te houden. De gevolgen kunnen ernstig zijn in deze verhaalgedreven ervaring, en door slim gebruik te maken van je vaardigheden kun je massale samenzweringen ontmaskeren en je kasteel en familie beschermen tegen slinkse indringers.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password