Verdraaide realiteiten in het duistere detective-mysterie Kona II: Brume

Een bizarre mist – De Brume – koppelt een landelijk mijnbouwdorp los van de stille realiteit en verstoort de natuurbalans. Maar waar komt dit vandaan?

Kona II: Brume is een singleplayer first-person verhalende adventure game en het vervolg op het veelgeprezen Kona, beiden ontwikkeld door Parabole en uitgegeven door Ravenscourt, en zal spelers betrekken in het onderzoek van detective Carl Faubert. De game biedt een unieke verhaal-gedreven ervaring vanwege de alwetende verteller.
Kona II: Brume speelt zich af op het platteland van Noord-Canada in de jaren ’70. Je moet zien te overleven in de wildernis en de door de Brume aangetaste realiteit in dit gebied. Detective Carl Faubert gaat op zoek naar de waarheid achter dit mysterie en jij stapt in zijn schoenen; welke duistere waarheden liggen verborgen in de mist?

Er zijn een aantal nieuwe screenshots en een teaser trailer beschikbaar, waar je de eerste beelden van de besneeuwde landschappen van het Canada in de jaren ’70 te zien krijgt.

Verken
Verken het uitgestrekte fictieve Manastan-land in Noord-Canada en vecht je een weg door het dorp; of wat er van over is. Zoek naar hints in houten hutjes, bezoek nabijgelegen locaties op je vertrouwde hondenslee en navigeer door de omliggende meren.

Onderzoek
Volg zorgvuldig alle aanwijzingen en bevindingen. Raadpleeg Carl Fauberts dagboek en stel je detectivevaardigheden op de proef. Kun jij het mysterie achter de Brume oplossen?

Overleef
De Brume is genadeloos: een ijskoude sneeuwstorm, gevaarlijke dieren en verontrustende nachtmerries. Doe er alles aan om tegen alle verwachtingen in te overleven.

Ervaar
Bij elke stap die je zet ontvouwt zich een rijk verhaal. Zoek naar en inspecteer voorwerpen, brieven en documenten, terwijl een alwetende verteller het avontuur in Manastan vertelt

Naast de aankondiging van Kona II: Brume, kondigen Parabole en Ravenscourt met trots aan dat er een speelbare demo komt tijdens gamescom in Keulen (24 augustus – 29 augustus) in de Indie Booth Arena. Kona II: Brume staat gepland voor release in 2023 voor PlayStation® 4, PlayStation® 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password