Verbluffende Retro Actie Platformer Kraino Origins vandaag uit voor Nintendo Switch

Ontwikkelaar GameAtomic en uitgever Elden Pixels kondigen met genoegen aan dat de retro-actieplatformer Kraino Origins vol ghoullen vandaag in de Nintendo Switch eShop lanceert voor €11,99. Kraino Origins test spelers met zijn snelle melee-gevechten, magische vaardigheden en verborgen power-ups!

Dit griezelige avontuur speelt zich af in een wereld die bewoond wordt door geesten, spoken, skeletten en allerlei monsters. In Kraino Origins moet je je een weg banen door zwermen vijanden om acht duistere en gevaarlijke levels te overwinnen, boordevol goed bewaarde geheimen. Speel een groot aantal krachtige wapens en upgrades vrij om je vijanden te verwoesten, maar pas onderweg op voor gevaren en verraderlijke vallen om de epische eindstrijd te halen.

Kraino is gemaakt om de krachten van het kwaad te helpen, maar alle duistere magie en kwaadaardigheid die gebruikt zijn om hem te maken konden niet veranderen wie Kraino was – een kracht van het goede. Nu is het aan Kraino om alle krachten van het kwaad te gebruiken om vuur met vuur te bestrijden. Hij reist door het land om de snode heren te vernietigen, verborgen wapens te ontdekken en wraak te nemen op zijn maker, Dr. Batcula.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com