Veiled Collection Event voegt nieuwe TDM-modus, skins en nog veel meer toe aan Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Veiled Collection Event aangekondigd voor Apex Legends: Revelry.

Het in-game-evenement loopt van 25 april tot 9 mei en voegt een gloednieuwe Team Deathmatch-modus toe genaamd “Unshielded Deadeye”, waarin Legends continu van uitrusting wisselen. Spelers proberen zonder helm of schild zo snel mogelijk 50 kills te behalen om zich te onderscheiden als Champion onder de Legends.

Naast de nieuwe modus krijgen spelers toegang tot 24 exclusieve cosmetische items. Deze bestaan uit nieuwe Legendary-skins voor Wattson, Rampart, Gibraltar en nog veel meer. Er zijn extra items te verdienen met het beloningenpad van het evenement. Als spelers alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement ten einde is, spelen ze automatisch de nieuwe “Apex Contagion” Prestige-skin van Caustic vrij.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password