Vecht voor je factie in seizoen acht van Sea of Thieves

Het “Return of the Damned” avontuur is misschien ten einde, maar de strijd tussen de twee tegengestelde partijen is nog maar net begonnen! In het achtste seizoen van Sea of ​​​​Thieves barst deze rivaliteit los in een ware Battle for the Sea of ​​​​Thieves, waarin de verschillende bemanningen zullen strijden om te bepalen of de Guardians of Fortune of de Servants of the Flame zullen regeren. Dus beman de kanonnen en kies een kant, we zullen deze oorlog moeten winnen.

Als je niet kunt wachten om deel te nemen aan dit gevecht, maak je geen zorgen: seizoen acht is nu beschikbaar als gratis update voor alle spelers met Xbox Game Pass, voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 pc en Steam.

Net als alle voorgaande seizoenen biedt seizoen acht ook 100 levels aan gratis beloningen die je kunt ontgrendelen door roem te verdienen terwijl je je leven als piraat leidt. Als je nog verder wilt gaan en Premium-items wilt krijgen die momenteel nergens anders verkrijgbaar zijn, kun je ook de Plunder Pass krijgen!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com