Vecht met de nieuw toegevoegde twee-in-één-vechter Pyra/Mythra in Super Smash Bros. Ultimate

Pyra/Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 officieel beschikbaar zijn in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Deze vechter is onderdeel van de DLC Challenger Pack 9, waarin ook een nieuw level en diverse muzieknummers uit Xenoblade Chronicles 2 zijn inbegrepen. Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros.-serie, heeft de nieuwe vechter uitgebreid gedemonstreerd in een video. Daarin was ook het nieuwe level Wolkenzee van Alrest te zien.
De gehele video is hieronder te bekijken.Challenger Pack 9 is onderdeel van Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. Deze is verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor € 29,99 en bevat ook Min Min uit ARMS, Steve en Alex uit Minecraft, Sephiroth uit de Final Fantasy VII-serie en twee nog aan te kondigen vechters wanneer die worden uitgebracht. Challenger Pack 9 kan ook los worden gekocht voor € 5,99.
In Xenoblade Chronicles 2 is Pyra een legendarische Blade, een levend wapen voor het hoofdpersonage Rex. Na een reeks dramatische gebeurtenissen in de RPG wordt Mythra geïntroduceerd als een andere persoonlijkheid die zit opgesloten in Pyra. De twee personages, die in de game met elkaar zijn verbonden door het lot, zijn ook met elkaar verbonden op het slagveld in Super Smash Bros. Ultimate.
Pyra en Mythra zijn technische gezien één vechter op het selectiescherm, maar spelers kunnen tijdens een gevecht tussen de twee wisselen wanneer ze maar willen. Pyra is gespecialiseerd in krachtige aanvallen, terwijl Mythra excelleert in snelheid. Door tussen de twee vechters te wisselen, kunnen spelers variëren tussen sterke aanvallen met Pyra en snelle bewegingen met Mythra. Dit maakt het strategische duo tot een unieke vechter in de line-up van Super Smash Bros. Ultimate.
Het nieuwe level dat spelers zullen ontvangen in Challenger Pack 9 heet Wolkenzee van Alrest, dat gebaseerd is op een van de meest herkenbare omgevingen in Xenoblade Chronicles 2. Het level bevindt zich namelijk op de rug van Azurda, een gigantisch wezens dat door de Wolkenzee zwemt. Terwijl Azurda door de wereld reist, zullen spelers bekende taferelen uit Xenoblade Chronicles 2 zien, waaronder vliegende schepen, Titanen en uitgestrekte koninkrijken. Daarnaast verschijnen er personages uit Xenoblade Chronicles 2 ten tonele, dus fans van de game kunnen zich erop verheugen om bekende gezichten te zien.
Momenteel bevat Super Smash Bros. Ultimate drie muzieknummers uit Xenoblade Chronicles 2, maar na het downloaden van Challenger Pack 9 springt dat getal naar maar liefst 19. Naast Pyra/Mythra worden er morgen ook nieuwe betaalde Mii-vechterkostuums uitgebracht, waaronder de uitrusting van Arthur uit de GHOSTS ’N GOBLINS-serie en de Rathalos- en jagersuitrusting uit de MONSTER HUNTER-serie.
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password