Vecht door realiteiten om het multiversum te redden in de nieuwe actie-roguelite Trinity Fusion.

Indie-ontwikkelaar Angry Mob Games onthult met trots zijn duistere actie-RPG-platformgame Trinity Fusion. Trinity Fusion is gepland voor PC en consoles in 2023 en laat spelers deelnemen aan gladde en stijlvolle gevechten terwijl ze door meerdere realiteiten reizen op een zoektocht om een multiversum te redden dat op de rand van totale instorting staat.

Trinity Fusion speelt zich af in drie versplinterde versies van de wereld van het spel en plaatst spelers in de rol van de Hitchhiker, die psychisch verbonden is met haar parallelle zelven om de pogingen te coördineren om hun verschillende realiteiten aan elkaar te hechten. Elke realiteit heeft niet alleen zijn eigen unieke uitdagingen, maar ook een versie van je personage met zijn eigen wapens en vaardigheden. Gebruik uitrusting die vijanden met statuseffecten treft, richt zware schade aan op afstand met afstandswapens of vecht van dichtbij met messen en hamers!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password