Variabele Barricade nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Aksys Games heeft aangekondigd dat Variable Barricade nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch. In een komische draai aan “The Bachelorette” ontdekt Hibari dat haar bemoeizuchtige grootvader vastbesloten is om een echtgenoot voor haar te vinden, terwijl zij net zo vastbesloten is om ze allemaal te weigeren.

Elk eerste exemplaar van het spel bevat een exclusieve set van vijf premium kaarten met de hoofdpersonages. Een speciale bundel met zowel het spel als de soundtrack CD is exclusief verkrijgbaar voor klanten die het spel kopen via de Aksys Games Store zolang de voorraad strekt.
Hibari, lid van een prestigieuze familie en erfgename van een fortuin, verneemt dat haar excentrieke grootvader het op zich heeft genomen een echtgenoot voor haar te vinden door een verblijf in een luxueuze villa te regelen samen met vier knappe, zelf uitgekozen vrijgezellen en een oplettende butler. Terwijl de vrijers haar hand op alle mogelijke manieren proberen te winnen, ondergaat Hibari eindeloze beproevingen en verleidingen. Heeft grootvader slecht gekozen, of is er meer aan de hand met deze mannen dan je op het eerste gezicht zou zeggen? Hibari heeft twee belangrijke doelen: alle huwelijkskandidaten afschrikken, en absoluut weigeren verliefd te worden.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password