Vanuit de diepten van de ruimte naar je PC: The Gunk vandaag beschikbaar op Steam

Thunderful is verheugd te kunnen melden dat het ruimteavontuur The Gunk nieuwe grenzen bereikt met de lancering vandaag op Steam vanaf 17:00 CET. Om de lancering te vieren is er een nieuwe accolades trailer waarin de boeiende features die al honderdduizenden spelers hebben weten te boeien worden uitgelicht.

Spelers kunnen niet alleen genieten van de verkenning van hun favoriete buitenaardse wereld op Steam, ze kunnen ook profiteren van de recent toegevoegde fotomodus. In de nabewerkingsmodus kun je onder andere de scherptediepte, belichting en beeldhoek aanpassen, filters toevoegen zoals “noir”, “sepia” en “cartoon”, en nog veel meer. Je kunt ook de houding van hoofdrolspeelster Rani aanpassen en zelfs haar gezichtsuitdrukkingen wijzigen om persoonlijkheid toe te voegen aan je kiekjes en perfect de toon te treffen die je voor ogen hebt met elke foto die je neemt.

De Steam release van The Gunk bevat ondersteuning voor enkele van de meest gevraagde talen uit de community, waaronder Braziliaans Portugees, Japans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees, waardoor nog meer mensen dit meeslepende verhaal en deze boeiende wereld kunnen ervaren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password