Vanillaware’s 13 Sentinels: Aegis Rim is vanaf vandaag verkrijgbaar

Tijd om in je Sentinel te klimmen, want 13 Sentinels: Aegis Rim is nu verkrijgbaar! De lanceringstrailer die vandaag is verschenen, toont de hoge beoordelingen voor deze nieuwe game van Vanillaware, de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown. De Engelstalige voice-over is vandaag ook verkrijgbaar, via een Day 1-patch.

13 Sentinels: Aegis Rim wordt hoog geprezen door toonaangevende Japanse ontwikkelaars en neemt spelers mee op een even spannende als mysterieuze reis door tijd, ruimte en mensheid, verteld via dertien met elkaar verweven verhalen.

13 Sentinels: Aegis Rim wordt warm verwelkomd door critici van over de hele wereld en staat met een Metacritic-score van 87 op de 9e plaats van de hoogst beoordeelde games van 2020.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password