Vang exclusieve Paradox Pokémon met Slither Wing en Iron Moth Tera Raid Battles!

Deze week verschijnt Slither Wing in Tera Raid-gevechten in Pokémon Scarlet en maakt Iron Moth zijn opwachting in Tera Raid-gevechten in Pokémon Violet. Deze Pokémon hebben verschillende Tera Types, dus bereid je goed voor voordat je ze uitdaagt! Trainers kunnen ook deelnemen aan Tera Raid Battles die worden georganiseerd door spelers van de andere versie van het spel om kans te maken op de bijbehorende exclusieve Paradox Pokémon – perfect voor degenen die hun Paradox Pokémon-collectie nog willen aanvullen!

Featured Pokémon:

  • 5-star Tera Raid Battles: Slither Wing (Pokémon Scarlet)
  • 5-star Tera Raid Battles: Iron Moth (Pokémon Violet)

Wanneer:

  • Zaterdag 23 september 2023 om 02:00 uur CET tot maandag 26 september 2023 01:59 uur CET

Extra informatie:

  • Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-evenementen moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te selecteren in het X-menu, vervolgens Mystery Gift en vervolgens Poké Portal News controleren. Je hebt geen betaald Nintendo Switch Online lidmaatschap nodig om het laatste Poké Portal Nieuws te ontvangen.
  • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) is vereist om online deel te nemen aan Tera Raid-gevechten met andere Trainers.
  • Tera Raid Battle evenementen vinden alleen plaats in de Paldea regio.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password