Van machten en torens: Gamescom Trailer voor SpellForce: Conquest of Eo vandaag onthuld!

Bouw je toren. Verzamel je helden. Ontrafel krachtige geheimen. THQ Nordic en ontwikkelaar Owned by Gravity zijn verheugd om vandaag de gamescom trailer voor SpellForce: Conquest of Eo vandaag uit!

In deze magische wereld trek je het gewaad aan van een magiër op een zoektocht naar macht. Maar welke tovenaar laat zijn trouwe toren achter? Je magische torenspits fungeert als mobiele uitvalsbasis terwijl je de wereld van SpellForce verkent op zoek naar oude geheimen en machtige artefacten.

Ga op reis vanuit de kleine tovenaarstoren van je oude meester en verken het land van Eo in je zoektocht naar magische krachten in dit steeds veranderende strategiespel. Neem het op tegen elkaar beconcurrerende facties en stuur je legers en helden door het land terwijl je je kennis en magie opbouwt om de machtigste magiër aller tijden te worden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password