Vampire: The Masquerade – Swansong: Dev diary presenteert de pijlers van de game

NACON en Big Bad Wolf Studio presenteren een nieuwe video voor Vampire: The Masquerade – Swansong. Deze developer diary focust op de voornaamste pijlers van de game-ervaring.
Eliott Hipeau, lead quest designer bij Big Bad Wolf, vertelt in de video over het DNA van de studio en wat hun games uniek maakt. Net als The Council is Vampire: The Masquerade – Swansong een RPG waarin het verhaal een leidende rol speelt. De verschillende, vertakkende verhaallijnen zijn afhankelijk van de keuzes van de speler, maar ook van de manier waarop spelers de drie vampierhelden vormgeven. Spelers kunnen de personage-sheets gebruiken om de krachten van de helden te bepalen en hun vaardigheden en vampiervermogens op unieke manieren te ontwikkelen. Dit biedt ruimte aan nieuwe benaderingen om problemen op te lossen en het verhaal in bepaalde richtingen te sturen.

In de wereld van Vampire: The Masquerade leven vampiers tussen stervelingen, voor wie ze hun monsterlijke aard verborgen houden. De sociale interacties die hieruit voortvloeien, staan centraal in de game. Spelers moeten bijvoorbeeld de krachten van hun helden gebruiken om sporen uit te wissen en anderen te overtuigen hun geheimen te onthullen. Omdat elke NPC zijn eigen statistieken heeft, moet de speler zijn vaardigheden en disciplines gebruiken om de overhand te krijgen in “dialooggevechten”, wat een heel nieuwe draai aan de RPG-component geeft.

Alle actie vindt plaats in Boston, waar spelers vele fascinerende locaties kunnen verkennen, variërend van sjieke herenhuizen tot de metro van de stad, waarin talloze geheimen zijn begraven. Aangezien de vampiergemeenschap een ongekende crisis doormaakt, wordt er volop geroddeld en gekonkeld. Aan de speler om de draden van dit mysterie te ontrafelen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password