Valkyrie Elysium is nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat Valkyrie Elysium vanaf vandaag fysiek en digitaal verkrijgbaar is voor de PlayStation 5  en PlayStation 4. Zowel fans van de voorgangers als nieuwkomers zullen genieten van de spectaculaire acties die ze met Valkyrie kunnen uitvoeren tijdens haar spannende avonturen in dit nieuwste deel in de Valkyrie Elysium-serie.
In Valkyrie Elysium wordt het lot van de wereld aan een jonge Valkyrie toevertrouwd door de All-Father, de hoogste der goden en heerser over de hele schepping. Tijdens haar missie om Ragnarok – de ondergang van de wereld – te voorkomen, moet deze Valkyrie diverse wapens, magie en de kracht van haar bondgenoten gebruiken om vele vijanden te overwinnen. Valkyrie Elysium verwijst enerzijds terug naar eerdere delen in de serie, onder andere met muziek van de vertrouwde componist Motoi Sakuraba, terwijl de game anderzijds een frisse, nieuwe richting inslaat met nieuwe vormen van mechanics uit klassieke vechtgames, zoals finishing moves en combo-systemen, maar dan gemaakt voor een action-RPG.

Spelers kunnen uitkijken naar een gratis update voor de game die op 8 november verschijnt. Deze update levert drie nieuwe content-elementen, inclusief nieuwe moeilijkheidsniveaus, Seraphic Gate-tijdsuitdagingen en de Hilde’s Vengeance-mode, waarin spelers met Hilde spelen. Deze gratis update komt ook beschikbaar voor spelers van de STEAM-versie wanneer de game op 11 november voor dat platform verschijnt.

Valkyrie Elysium is verkrijgbaar als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Een ‘digital only’ Standard Edition voor pc verschijnt via Steam. Daarnaast verschijnt een Digital Deluxe Edition voor alle platformen. Deze Deluxe-versie levert het volgende:

  • PS5 en PS4:
    • In-game item “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld”
    • Een digitale versie van VALKYRIE PROFILE: LENNETH (PS4/5-versie), het geliefde eerste deel in de VALKYRIE-SERIE dat voor het eerst op moderne consoles speelbaar is.
  • STEAM:
    • In-game item “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld”

Spelers kunnen ook een gratis demo van de game spelen op PlayStation 5 en PlayStation 4. Opgeslagen gegevens van de demo, inclusief alle vorderingen en personage-levels, zijn overzetbaar naar de volledige game***, zodat spelers na aanschaf hun avontuur kunnen vervolgen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password