Valheim komt voor het eerst naar console met Xbox Game Pass

Je hebt misschien al gehoord van Valheim, de Viking survival game die pc gamers de afgelopen jaren de kans heeft geboden om het op te nemen tegen krachtige vijanden, exotische locaties te verkennen en verschillende items te maken met schaarse middelen.

Sinds de komst van de titel in PC Game Pass een paar maanden geleden, is de community nog meer gegroeid. Valheim (Preview) is nu voor het eerst beschikbaar op console met Xbox Game Pass. We spraken met Henrik Törnqvist, medeoprichter van Iron Gate Studio, om ons meer te vertellen over het brengen van hun verrassende megahit naar Xbox One en Xbox Series X| S, en waarom dit misschien het perfecte moment is om die bijl te slijpen en naar Valheim te reizen.

Valheim (Preview) is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S en Windows pc, evenals Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password