V Rising’s eerste Grote Content Update “Secrets of Gloomrot” is vandaag uit!

Stunlock Studios heeft vandaag aangekondigd dat de langverwachte eerste grote update van V Rising, “Secrets of Gloomrot”, vandaag uitkomt! Deze gratis update markeert de viering van de eenjarige verjaardag van V Rising’s zeer succesvolle Early Access lancering, die heeft geleid tot massale kritieken en de verkoop van meer dan 3 miljoen exemplaren.

Welkom in de huiveringwekkende biome van Gloomrot, een kolossale nieuwe zone met twee verschillende regio’s die zijn vervormd door de jacht op sinistere wetenschap. Dit is een van de vele vernieuwingen aan het toch al uitgestrekte gebied van Vardoran, waardoor er nog meer te verkennen en te veroveren valt. Met al deze extra ruimte is er nu meer te doen; de vampierachtige gameplay van V Rising is uitgebreid met nieuwe voorwerpen, vijandentypen, gevechtsopties en gameplayfuncties:
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com