V Rising kondigt Halloween Update en Gratis Weekend aan

Stunlock Studios heeft vandaag een Dev Update gepubliceerd voor hun monsterlijk populaire open-wereld vampier survival game, V Rising.

Het spel zal van 28 oktober tot 1 november gratis te spelen zijn op Steam, zodat nieuwe spelers de wereld van Vardoran kunnen betreden en de weg van de Vampier kunnen volgen.

De nieuwe Mad Hunt server setting voegt een nieuw element van chaos toe aan het spel, waarbij belangrijke middelen zoals V Blood locaties, spell unlocks en technologieën willekeurig worden gekozen om extra variatie toe te voegen aan de spelervaring. Natuurlijk zullen specifieke technologieën nog steeds op bepaalde punten verschijnen om te voorkomen dat de voortgang frustrerend wordt, maar verder is alles mogelijk!

Er zijn nieuwe Halloween decoratieve items toegevoegd om een zo spookachtig en spookachtig mogelijk kasteel te creëren. Het Haunted Nights Castle DLC-pakket bevat een groot assortiment voorwerpen, van pompoenen tot kroonluchters, en is gratis te claimen van 24 oktober tot 7 november.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password