V-Rally 4 onthuld Rally-mode en de Special Stage generator in nieuwe gameplay video’s

Een rally bestaat uit meerdere etappes genaamd “specials” die stuk voor stuk de zenuwen van de coureur op scherp zetten. Een goede rallyrijder houdt van risico’s nemen en weet het hoofd koel te houden in gevaarlijke gebieden en onder complexe weersomstandigheden. De opmerkingen van de copiloot zijn daarbij van groot belang.

In de V-Rally 4 Rally-mode wordt in de sterk uiteenlopende omgevingen van de specials een beroep gedaan op je rijvaardigheden. Race door de adembenemende settings in Maleisië, Japan, Siberië, Kenia, Sequoia Park en Monument Valley. Let goed op de opmerkingen van je copiloot die op het scherm verschijnen zodat je niet verrast wordt door een haarspeldbocht!

Speciaal voor de Rally-omgevingen zijn nieuwe en gedetailleerde wegennetwerken gemaakt. Naast de vooraf bepaalde specials, bevat V-Rally 4 een hele nieuwe uitdaging in de vorm van de specials generator. Net als tijdens een echte rally, opent en sluit de generator willekeurig kruisingen en wegen waardoor iedere omgeving honderden mogelijke routes heeft. Je race is niet een vooraf bepaalde verzameling wegen en bochten; iedere special is anders met unieke eigenschappen. Zo wordt het lastig om de route uit het hoofd te leren. Verzamel je moed en concentratie bij de start en luister goed naar je copiloot.

Iedere discipline biedt een unieke race-ervaring zodat V-Rally 4 fans hun vaardigheden kunnen testen en nieuwe technieken kunnen leren. Deze veelzijdigheid komt goed van pas in de Career-mode, waarin je coureur de hele wereld over gaat.

V-Rally 4 komt in september 2018 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game verschijnt later ook voor de Nintendo Switch.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password