Utomik rolt vandaag hun cloud gaming service uit

Utomik is nu ook beschikbaar op TV! Met de gloednieuwe Utomik Cloud app kun je kiezen uit een lijst van 100 zorgvuldig geselecteerde videogames uit de Utomik catalogus, geoptimaliseerd voor gaming op je 2022 Samsung Smart TV, met meer games (en apparaten!) op komst in de loop van het jaar.

De Utomik cloud gaming service komt in eerste instantie uit in Early Access, inclusief een 14-daagse gratis trial! Abonnees tijdens de Early Access-periode profiteren van speciale prijzen: € 8,99 voor een persoonlijk abonnement of € 12,99 voor een gezinsabonnement voor vier personen!

Utomik op Samsung Gaming Hub

Op het Summer Game Fest van dit jaar heeft Utomik de nieuwe cloud gaming app gedemonstreerd binnen de Samsung Gaming Hub op 2022 Samsung Smart TV’s. Dit is de eerste stap in het plan van Utomik om hun cloud gaming service uit te rollen, wat hen dichter bij hun doel brengt om cloud gaming toegankelijk te maken voor een breder publiek met hun hybride gaming platform.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password