Utomik en Plug In Digital werken samen om Spiritfarer: Farewell Edition en nog twee top indie Day One titels naar Utomik te brengen

Opnieuw werpt de samenwerking tussen cloud gaming-dienst Utomik en Plug In Digital haar vruchten af. Eén high profile titel en twee Day One titels uit het diverse portfolio van Plug In Digital worden beschikbaar gesteld voor Utomik’s abonnees en business partners, te beginnen met de veelgeprezen indie titel Spiritfarer: Farewell Edition die nu live is op Utomik op smart TV’s, Android apparaten en PC. Elypse en Born of Bread komen later dit jaar als Day One-releases naar Utomik.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password