Updates voor Final Fantasy XVI en Theatrhythm Final Bar Line tijdens PAX West

Tijdens PAX West presenteerde Square Enix nieuwe updates voor twee van hun populaire games, Final FantasyY XVI en Theatrhythm: Final Bar Line.

Voor Final Fantasy XVI had Square Enix een “Voices from Valisthea”-panel georganiseerd, met localization director Michael-Christopher Koji Fox en enkele van de Engelse stemacteurs van de game. Tijdens het panel bespraken deze stemacteurs de uitdaging om de geliefde personages tot leven te wekken voor het nieuwste hoofddeel in de beroemde Final Fantasy-serie. Tijdens het panel beantwoordden de stemacteurs ook vragen die fans hadden ingezonden via social media.

Naoki Yoshida, de producer van Final Fantasy XVI, maakte tijdens het panel bekend dat Final Fantasy XVI-spelers enkele cadeautjes krijgen, waaronder een alternatief kostuum en nieuwe wapenskins voor Clive, naast outfits voor enkele andere personages, en een gratis “onion sword,” zodat Clive gebruik kan maken van dit geliefde zwaard van de Warriors of Light, de helden van Final Fantasy III. Deze “Appearance”-feature komt later vandaag beschikbaar als gratis update voor Version 1.10, het “onion sword” kan ook geclaimd worden door in het System-menu naar “Redeemable Items” te gaan. De gratis update levert ook diverse verbeteringen voor de game, inclusief extra instellingsopties, aanpassingen aan de Arcade Mode en meer.
En er is meer goed nieuws voor Final Fantasy-fans! Als onderdeel van PlayStations Deal of the Week, is Final Fantasy XVI tot 6 september namelijk met 20% korting te koop in de PlayStation Store op de PlayStation 5. Voor wie hem nog niet heeft een perfecte kans om de game binnen te halen!

Daarnaast heeft Square Enix aangekondigd dat er Final Fantasy DLC zal verschijnen voor Theatrhythm: Final Bar Line. Deze DLC komt beschikbaar als aparte aanschaf of via de Season Pass Vol. 3. Dit pakket omvat 11 songs uit het nieuwste hoofddeel in de serie, inclusief My Star, Find the Flame, To Sail Forbidden Seas en meer. Het Final Fantasy XVI Pack verschijnt op 1 november 2023.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password