Update voor stadsbouwer en puzzelspel TerraScape nu live

Onafhankelijke Duitse ontwikkelaar Bitfall Studios heeft in samenwerking met uitgever Toplitz Productions vandaag de FOUNDATION update aangekondigd voor sandbox city builder / puzzelgame TerraScape.

De update voegt nieuwe content toe waarmee de Foundation-update voor de huidige mijlpaal van het spel wordt afgerond en bevat vier nieuwe samengevoegde gebouwen in de vorm van Mining Enclave, Fish Farm, Vineyard en Forest Settlement. Daarnaast heeft Bitfall Studios ook nieuwe Action Cards geïntroduceerd, een type kaart dat een specifiek effect of actie met zich meebrengt. In TerraScape kunnen spelers verschillende nieuwe en unieke Action Cards verdienen met speciale strategische waarden, zoals het genereren van nieuwe grondstoffen.

De FOUNDATION-update wordt aangevuld met kaartoverlays, waarmee spelers de oppervlakte van hun wereld en de locaties van hun gebouwen duidelijk kunnen zien. De overlays kunnen de speler ook helpen waardevolle grondstoffen en open tegels te vinden in hun groeiende koninkrijk.

Verdere uitbreidingen zijn gepland, met nieuwe kaarten, uitdagingen, modi en gebouwen die Bitfall Studios later dit jaar tijdens de early access zal integreren, zoals gedetailleerd in de product roadmap. De volgende grote feature update zal de Meta Update zijn die Co-operative Multiplayer en nog meer decks introduceert.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com