Under the Stairs en Gearbox Publishing presenteren Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom op PAX East

Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom komt op 14 juli 2022 uit op Steam en de Epic Games Store. Daarnaast hebben Under the Stairs en Gearbox Publishing aangekondigd dat vanaf vandaag iedereen die de titel vooraf koopt een gratis exemplaar van de originele soundtrack van de game ontvangt bij lancerin .

In Eyes in the Dark kruipen spelers in de huid van Victoria Bloom, een jong meisje dat op zoek is naar haar grootvader die verdwaald is in Bloom Manor, het familiehuis dat door de duisternis is overgenomen. Zoek extra zaklampbatterijen om het donker te verlichten, verzamel krachtige nieuwe voorwerpen om je arsenaal te upgraden en probeer mysterieuze Guardians te verslaan terwijl je je een weg baant door deze titel vol monsters die bij elke speelbeurt verandert.

De belangrijkste kenmerken van de titel zijn:

  • Verlicht en richt: Victoria begint met alleen een zaklamp en katapult om haar weg te verlichten en haar veilig te houden, maar je zult al snel krachtige gadgets ontdekken om haar te helpen haar opa te vinden. Gebruik je zaklamp en katapult met de standaard twin-stick shooter-acties om griezelige kruipertjes af te weren en door de schaduwrijke zalen van Bloom Manor te trekken.
  • Een steeds veranderend landhuis: Verwacht geen rondleiding door het huis als je aankomt, want de indeling en inhoud van Bloom Manor veranderen bij elke speelbeurt. Bij het betreden van nieuwe gebieden kunnen spelers kiezen uit meerdere verschillende manieren om hun kracht en de moeilijkheidsgraad van de run te verhogen, waardoor elke playthrough met elke beslissing op maat wordt gemaakt.
  • Een krachtig en verrassend arsenaal: Terwijl je je een weg baant door Bloom Manor, pak en gebruik je alle voorwerpen en upgrades om de gevechtsmechanieken door elkaar te gooien. Kijk uit naar de lichtspreidende Shotgun Bulb of de Matches die je vijanden in vuur en vlam zetten – voorwerpen als deze hebben unieke effecten die je kunt gebruiken door verschillende combinaties en opstellingen uit te proberen.
  • Trotseer de duisternis: Naarmate je verder komt in het spel, zul je merken dat het verleden van de Bloom-familie een leidend licht werpt op Victoria’s toekomst. Voltooi quests en vecht tegen monsters om geheimen over de excentrieke Bloom-familie te ontrafelen die van pas kunnen komen als je dieper in het landhuis doordringt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com