Uitgever Gameforge onthult dat AION Classic binnenkort naar Europa komt

Vandaag onthulde Gameforge – westerse uitgever van multiplayer online games, waaronder AION, NosTale, OGame en Metin2 – dat AION Classic naar de PC in Europa komt. Begin 2023 zullen spelers terugkeren naar de fundamenten van het spel en de oorlog tussen de Elyos en Asmodians herbeleven, terwijl ze ook te maken krijgen met de altijd aanwezige dreiging van de Balaur die op de loer ligt bij de drempel naar de Abyss Gate.
Wanneer AION Classic in Europa lanceert, zal het doel zijn om de inhoud van het originele AION te introduceren, direct gebaseerd op versie 2.0. Gameforge verwacht dat mensen in heel Europa na verloop van tijd dezelfde originele avonturen zullen beleven en zich precies zullen herinneren waarom deze MMORPG geliefd is bij miljoenen spelers over de hele wereld.

“Vandaag zijn we blij te kunnen delen dat de langverwachte release van AION Classic binnenkort naar Europa komt,” aldus Nyoka, Product Manager bij Gameforge verantwoordelijk voor AION. “De samenwerking met onze ontwikkelingspartners bij NCSoft is cruciaal om ervoor te zorgen dat de Europese release voortbouwt op de ervaring van andere gebieden, terwijl er ook technische aspecten worden uitgezocht die zorgen voor een leuke, en soepele spelervaring voor onze spelers.”

AION Classic is een permanente server die alle MMORPG-liefhebbers een frisse start biedt in de wereld van Atreia. samen met extra balancerings- en quality-of-life-verbeteringen. De Europese Classic server gaat van start met de 2.0 update.

Nieuwe en oude spelers zullen het uitgestrekte en unieke rijk van Atreia kunnen verkennen, iconische kerkers ontdekken en genieten van de strijd tussen Elyos en Asmodians.

Wat kun je verwachten van AION Classic:

  • Geniet van PvE content tot level 55 op verschillende maps en instances zoals Dark Poeta, de Baranath Dredgion, en meer!
  • Stort je in de strijd met enorme PvP content inclusief Rifts, Dredgions en Fort Battles.
  • Ga de lucht in en bereid je voor op vliegende gevechten in de Abyss
  • Kies verschillende beroepen om uitrusting en verbruiksgoederen te maken.

Net als in andere regio’s zullen Siel’s Aura en Daeva Pass functies beschikbaar zijn voor extra beloningen. Daarnaast zal exclusieve content zoals de nieuwe kerkers of de onlangs toegevoegde nieuwe klassen ook in Europa worden geïntroduceerd met toekomstige updates voor AION Classic.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password