Ubisoft werkt nog altijd aan game gebaseerd op Avatar-filmreeks

Ubisoft heeft bevestigd dat het nog altijd aan een game gebaseerd op de Avatar-films werkt.

Drie jaar geleden kondigde Ubisoft aan dat het bezig was met een game gebaseerd op de filmfranchise van James Cameron. Sindsdien is er niets van de game vernomen, maar nu heeft Ubisoft laten weten dat het spel nog altijd in ontwikkeling is.

De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, de studio achter The Division-games. Tijdens een preview-evenement voor de aankomende The Division 2-uitbreiding Warlords of New York liet producent Jesper Karabanov weten dat het spel nog in ontwikkeling is: “Ja, maar ik kan er niet over praten.” Vooralsnog is alleen bekend dat het spel naar pc en consoles komt. De eerste Avatar-film verscheen in 2009 en James Cameron werkt op dit moment aan meerdere vervolgen, waarvan de eerste in december 2021 in de bioscoop moet verschijnen.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password