Ubisoft+ voegt meer games toe, te beginnen met Indie-games

Ubisoft+,Ubisofts abonnementsservice, gaat meer games toevoegen, te beginnen met een selectie van indie-games. Het initiatief is deze zomer reeds gelanceerd met de toevoeging van The Last Friend, een arcadegame ontwikkeld door The Stonebot Studio, en A Normal Lost Phone, een interactieve fictiegame ontwikkeld door Accidental Queens. Afgelopen zaterdag heeft Ubisoft nog vier indietitels aan Ubisoft+ toegevoegd: Nyamyam’s Astrologaster, Maitan69’s Evan’s Remains, 6 Eyes Studio’s Fell Seal: Arbiter’s Mark en Gamious’ Lake. Er worden regelmatig nieuwe games aan de catalogus van Ubisoft+ toegevoegd, die ook in de Store aan te schaffen zijn.

Ubisoft+ is momenteel verkrijgbaar voor pc, Stadia en Amazon Luna, en is in de toekomst ook verkrijgbaar voor PlayStation en Xbox. Bovendien kunnen spelers vanaf vandaag tot 10 oktober Ubisoft+ Multi-Access uitproberen, als onderdeel van een beperkte gratis proefperiode. Ga naar www.ubisoftplus.com om de gratis proefversie te activeren en de volledige Ubisoft+-gamebibliotheek te bekijken.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com