Ubisoft Onthult De Toekomst Van The Crew Tijdens De The Crew Zomershowcase

Vandaag heeft Ubisoft tijdens de The Crew Summer Showcase meerdere aankondigingen gedaan met betrekking tot The Crew. Zestien jaar na de oprichting van de studio Ubisoft Ivory Tower en met meer dan 40 miljoen spelers op The Crew-franchise, introduceerde het ontwikkelteam de volgende mijlpalen voor The Crew 2 en de onlangs onthulde nieuwe iteratie: The Crew Motorfest.
The Crew Motorfest werd geïntroduceerd door Malu, de PR van het in-game festival, die meer informatie deelde over de multiplayerfuncties en de plannen voor het eerste jaar content van The Crew Motorfest. Naast het onlangs onthulde Playlists-systeem, zal de game een verscheidenheid aan nieuwe spelmodi, activiteiten en evenementen bieden voor alle autoliefhebbers. Elk uur zullen er in Motorfest head-to-head confrontaties plaatsvinden, waarbij spelers hun rijvaardigheid kunnen meten met die van andere spelers. Te beginnen met de Grand Race, een gigantische race met maximaal 28 spelers die het tegen elkaar opnemen op willekeurig gegenereerde circuits over het hele eiland. De eerste die de finish bereikt, wint! De Demolition Royale zorgt ervoor dat de spelers zich klaarmaken voor de crash, want slechts één team komt als winnaar uit de strijd.

Maar de festiviteiten van Motorfest zijn nog maar net begonnen, met een programma dat het hele jaar door zal ontrollen en vermaken, inclusief nieuwe Playlists, Summit Contests, gasten en feestelijkheden. Zoals op elk festival is de Main Stage waar de actie plaatsvindt. Het verzamelt een selectie van thematische evenementen en uitdagingen, ondersteund door een zorgvuldig uitgekozen line-up van voertuigen en beroemde gasten zoals professionele coureurs, tuners en contentmakers. De eerste gast die wordt onthuld is niemand minder dan het beruchte Hoonigan, dat in seizoen 2 meedoet met hun speciale projectvoertuigen. Elke vier maanden ontvouwt zich een nieuw seizoen met een uitgesproken autocultuurfantasie, waarbij elke maand nieuwe Motorfest Main Stage-activiteiten worden geïntroduceerd.

Spelers die graag een glimp willen opvangen van deze geweldige wereld en activiteiten kunnen zich nog steeds inschrijven voor de aankomende Closed Beta, beschikbaar voor console- en pc-spelers, die plaatsvindt tussen 21 en 23 juli: https://thecrewgame.com/closed-beta

Spelers van The Crew 2 kwamen ook meer te weten over de functie Collection Import, waarmee ze hun collectie voertuigen die ze in de loop der jaren met passie hebben opgebouwd, kunnen importeren naar The Crew Motorfest gratis. Deze functie is compatibel met de meeste voertuigen en vanities die je hebt gekocht of vrijgespeeld voor het einde van The Crew 2 Seizoen 8, terwijl de content van Seizoen 9 later kan worden geïmporteerd. De Collection Import is volledig optioneel en spelers die liever helemaal opnieuw beginnen, kunnen hun Motorfest-avontuur helemaal opnieuw beginnen.

Tot slot vierde The Crew 2 op deze dag ook zijn 5e verjaardag en presenteerde het team trots hun plannen voor de aankomende Year 6 live content. Te beginnen met seizoen 9, dat op 5 juli verschijnt en een langverwachte functie introduceert: The Race Creator. Deze tool geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen races te maken en te delen met hun community, direct terwijl ze vrij rondlopen in de wereld van TC2. Ze krijgen de mogelijkheid om hun eigen regels, categorieën en modifiers (automodel of -merk, verkeer, weer, tijdstip…) toe te passen om hun droomraces te creëren en fans te laten stemmen op hun favoriete creaties! De eerste van twee afleveringen van seizoen 9 introduceert nieuwe American Legends-verhalen en evenementen, waarmee The Crew 2-spelers door het hele land kunnen crossen voor een epische schattenjacht achter het stuur van legendarische vierwielers zoals de Bugatti Chiron Sport 300+ Divine Edition (Hypercar), de Ford Mustang Boss 429 Lime Edition (Street Race), de Chevrolet Camaro RS Ghost Edition (Street Race) of de Nissan GT-R Haru Edition (Street Race). Deze race-zoektochten over het hele Amerikaanse vasteland, en in het bijzonder het Road to O’ahu-evenement, leiden spelers naar details en achtergronden die verband houden met het volgende deel van de franchise: The Crew Motorfest. Spelers kunnen al deze nieuwe functies uitproberen tijdens een TC2 Free Weekend, van 6 tot 10 juli, op PC en consoles!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password