Ubisoft en PayPal verlengen hun samenwerking binnen diverse Rainbow Six esports-competities

Vandaag hebben Ubisoft en PayPal aangekondigd hun samenwerking te verlengen tot september 2022. Als onderdeel van deze samenwerking zal PayPal het officiële betalingsplatform zijn voor diverse competities van Tom Clancy’s Rainbow Six esports. Hieronder vallen de Europese en Noord-Amerikaanse divisies en bijbehorende regionale finales, de Six Majors in mei en augustus en de Six Invitationals, het hoogtepunt van het Rainbow Six Siege competitieseizoen. De samenwerking is ook van toepassing op de onlangs aangekondigde Rainbow Six World Cup.

Gedurende de samenwerking wil PayPal zijn rol als belangrijke partner van de Rainbow Six Siege-community versterken door de fans speciale voordelen te bieden bij live events en interessante extra content te produceren waar ze van kunnen genieten.

“We zijn blij om PayPal opnieuw te mogen verwelkomen als een belangrijke partner ter ondersteuning van onze groeiende Rainbow Six esports-scene”, aldus Geoffroy Sardin, Senior Vice President Sales en Marketing bij Ubisoft. “PayPal heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van onze voorgaande esports divisies en events en we hebben er alle vertrouwen in dat ze de geweldige ervaringen en content die we voor onze community voor ogen hebben, zullen blijven aanbieden. We kijken ernaar uit om deze maand onze samenwerking tijdens de finales van de Europese en de Noord-Amerikaanse divisie te kunnen starten en de volledige omvang van deze samenwerking in de komende maanden te onthullen.”

“Videogames vormen een essentieel onderdeel van de digitale industrie en zullen de komende jaren naar verwachting gestaag groeien tot $200 mld.1, aldus Jill Cress, Vice President Consumer Marketing bij PayPal. “Esports telt in Europa een publiek van meer dan 92 miljoen liefhebbers2 en dit aantal neemt alleen maar toe met een ongekende betrokkenheid van de community. We zijn blij dat we weer met Ubisoft samenwerken om hun community nieuwe en exclusieve ervaringen aan te bieden.”

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password