Ubisoft E3 2017 line-up onthuld – Trailer

Ubisoft® stoomt nieuwe virtuele werelden en entertainment ervaringen klaar voor e3 2017

De Ubisoft planning voor E3 2017 staat klaar! Er wordt meer getoond van Far Cry 5 en South Park: The Fractured But Whole, en meer details over de nieuwste telgen uit de Assassin’s Creed-, Just Dance- en The Crew franchise worden uit de doeken gedaan. Bovendien worden er nieuwe titels voor verschillende platformen onthuld en wordt het voor toeschouwers en kijkers thuis een week boordevol entertainment.

“E3 is een moment van opwinding en trots, niet enkel voor Ubisoft maar voor de hele industrie,” zegt Yves Guillemot, CEO en co-founder van Ubisoft. “Uiteindelijk zijn Ubisofts games het resultaat van de collectieve inspanningen van onze getalenteerde teams over de hele wereld, van samenwerkingen met de grootste namen in entertainment en de bijdragen van de spelers. Daarom kunnen we niet wachten om de duizenden fans – en miljoenen kijkers thuis – onze unieke manier van het creëren van werelden tonen en de actievolle line-up te laten ontdekken.”

Het feest gaat van start met Ubisofts E3 2017 persconferentie op maandag 12 juni, om 22u Belgische tijd. Een 40 minuten durende pre-show begint om 21u20. De pre-show en conferentie worden live en on-demand gestreamd op Ubisoft.com, Ubisofts YouTube kanaal en Ubisofts Twitch kanaal. Vervolgens kunnen bezoekers van 13 tot 15 juni de nieuwste games op de Ubisoft booth (#1623, South Hall, LACC) bekijken en spelen, en aan tal van activiteiten ter plaatste deelnemen.

Om Ubisofts spelersgerichte aanpak tijdens E3 in ere te houden, selecteert Ubisoft opnieuw 55 nieuwe Star Players uit de meest gepassioneerde fans om een VIP E3-ervaring te beleven in Los Angeles. Daarnaast beloont Ubisoft Club, de fans die naar de Ubisoft booth komen, met speciale in-game content. Aanwezigen kunnen de Ubi Workshop bezoeken (booth #1847 bij het shopping gedeelte in de zuidelijke hal van het LACC) om nieuwe kledij, accessoires en collectibles te ontdekken uit Ubi Workshops nieuwste collectie. Voor degenen die de show van thuis uit meevolgen is er op Ubisoft.com een online E3-hub waar updates en het laatste Ubisoft nieuws de hele week te volgen zijn.

Voor alle informatie over Ubisoft op E3, nodigt Ubisoft spelers uit om:

  • #UbiE3 op Twitter te volgen
  • De persconferentie live op maandag 12 juni te volgen, beginnende om 22u en on-demand op com, Ubisofts YouTube kanaal en Ubisofts Twitch kanaal.
  • Video’s en trailers op YouTube te bekijken.
  • Naar com en de UbiBlog te gaan voor de laatste info tijdens de show.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password