Tweede WWE 2K23 DLC komt binnen met het Pretty Sweet Pack

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat het Pretty Sweet Pack, de tweede DLC voor WWE 2K23, de hoogst gewaardeerde game in de geschiedenis van de franchise volgens Metacritic, nu verkrijgbaar is. Het Pretty Sweet Pack wordt aangevoerd door de voormalige 2-voudige RAW tag team kampioenen en recente SmackDown draftes The OC (Luke Gallows en Karl Anderson). Ze worden vergezeld door drie Superstars die hun WWE 2K franchise debuut maken: Voormalig 2-voudig NXT tag team kampioenen, voormalig NXT UK tag team kampioenen en recente SmackDown draftes Pretty Deadly (Elton Prince en Kit Wilson), plus opkomende NXT ster Tiffany Stratton. Deze Superstars brengen meer dan 25 nieuwe moves en taunts in de game, die ook gebruikt kunnen worden voor aangepaste Superstars in de creation suite. Elke speelbare Superstar komt ook met zijn eigen MyFACTION-kaart, en DLC is beschikbaar voor individuele aankoop, of als onderdeel van de Season Pass, Deluxe Edition en Icon Edition van WWE 2K23.

Naast het Pretty Sweet Pack zijn WWE Superstars Mia Yim en Candice Lerae onlangs toegevoegd aan WWE 2K23 via de Patch 1.10 update en zijn gratis te spelen zonder extra aankoop.

Ook komt deze vrijdag 19 mei naar WWE 2K23’s MyFACTION game mode is de spannende nieuwe Facepaint Frenzy collectie. De collectie bevat Superstars met alternatieve kleding en facepaint exclusief voor MyFACTION, met Asuka op kop. Op 26 mei komt er ook een Night of Champions-collectie naar MyFACTION.

Drie extra DLC-pakketten worden de komende maanden uitgebracht, waaronder het Race to NXT Pack (14 juni), het Revel with Wyatt Pack (19 juli) en het Bad News U Pack (16 augustus). De WWE 2K23 Standard en Icon Editions zijn momenteel in de aanbieding voor 25% op Steam tot en met 22 mei, terwijl de Deluxe Edition momenteel in de aanbieding is voor 25% korting op de PlayStation platforms tot en met 24 mei.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com