De tweede Tom Clancy’s The Division Uitbreiding: Overleven is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4

Update brengt ook PlayStation 4 Pro support met zich mee

De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division, Overleven (Survival) , is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Overleven is inbegrepen in de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar voor €14,99. De nieuwe uitbreiding brengt ook support voor de PlayStation 4 Pro met zich mee. Deze update maakt gebruikt van de snellere CPU en GPU van de PlayStation 4 Pro, om zo een constante hoge framerate te realiseren.

New York is getroffen door een zware sneeuwstorm en agenten moeten informatie verkrijgen over krachtige medicijnen. Deze zijn cruciaal voor het stoppen van de pandemie en zijn achtergebleven in de Dark Zone. Voordat de agenten hun bestemming bereiken, wordt hun helikopter neergehaald door het extreme weer. Om te overleven en om hun doel te bereiken, worden agenten geconfronteerd met extreme omstandigheden. Omgaan met de kou, ziekte, honger en dorst maakt de uitdaging zwaarder. Het vinden van warme kleding, het craften van voorraden en het speuren naar voedsel en medicijnen, is cruciaal voor de zoektocht naar een tegengif. Met 23 andere spelers die ook strijden om te overleven, zijn overlevingsmiddelen schaars. De strijd tussen de agenten zorgt ervoor dat velen de weg naar de Dark Zone niet overleven. Naast deze vijandige omgeving, maakt ook een andere bedreiging de Dark Zone onveilig: de Jager. Een snelle, geavanceerde vijand die met trots de horloges toont van de agenten die hij heeft gedood.

In Uitbreiding II: Overleven (Survival) kunnen spelers kiezen tussen PvP of PvE. Hoewel het Rogue-principe niet geldt, vechten agenten in PvP met of tegen elkaar in elke hoek van New York, zelfs buiten de Dark Zone. PvP komt met extra risico’s, maar dit gaat gepaard met extra beloningen in de vorm van een bonus multiplier van de totale score. In PvE werken spelers samen met andere spelers. PvP is hier uitgeschakeld, zelfs in de Dark Zone.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password