Twee nieuwe klassen voor Swords of Legends Online in Update 2.0: The Firestone Legacy

Als nieuwe bedreigingen en uitdagingen zich openbaren, zullen legendes opstaan om ze het hoofd te bieden. De afstammelingen van de Firestone clan en de spirit foxes voegen zich bij de helden in Swords of Legends Online, om het Floral Palace te beschermen en de vrede in de wereld te herstellen.

Swords of Legends Online, de prachtige MMORPG van uitgever Gameforge en partners Wangyuan Shengtang & Aurogon, staat op het punt om zijn grootste content update tot nu toe te ontvangen met Update 2.0: The Firestone Legacy die uitkomt op 24 februari 2022. Deze update zal de paywall verwijderen en het spel gratis beschikbaar maken voor iedereen. Deze week heeft Gameforge de twee nieuwe klassen bekendgemaakt die de bestaande zes klassen zullen aanvullen en die beschikbaar zullen zijn voor spelers wanneer de uitbreiding lanceert: de Fox Mage en de Warrior. Elk van deze klassen biedt een unieke speelstijl en een nieuwe lore die het rijke tapijt van Swords of Legends Online uitbreidt.

Gebaseerd op het Xianxia (“Onsterfelijke Helden”) genre – een stijl van Chinese fantasie beïnvloed door traditionele mythen en legenden – introduceert Swords of Legends Online een verbluffende wereld die verkend kan worden door een verscheidenheid aan legendarische helden. Doordrenkt van een rijke overlevering, dompelen spelers zich onder in spannende verhalen voor elk van de klassen, gevuld met magie, demonen, geesten, onsterfelijken, en verraderlijke gevaren, het ontrafelen van het overkoepelende verhaal dat de helden verbindt. De introductie van de twee nieuwe klassen zal het epische avontuur naar nieuwe hoogten brengen, nieuwe zones onthullen en dieper graven in de lore die de reikwijdte van Shenzhou omspant.

Hieronder vind je enkele gedetailleerde profielen van de nieuwe helden die later deze maand beschikbaar zullen zijn in SOLO, samen met details over hun class masteries besprenkeld met lore en verhaal aspecten die elk van hen als een unieke spelervaring definiëren. Of je nu geïnteresseerd bent in een meer tactische en ondersteunende aanpak, een stoere defensieve bouw, of een behendige en agressieve aanvaller, er zal voor alle spelers iets zijn om van te genieten!

Fox Mage: Door het gemengde bloed van de Firestone-clan en de vossengeest die door hun aderen stroomt, zien Fox Mages er half vos, half mens uit. Met hun met zielskracht doordrenkte Twin Branches kunnen Fox Mages hun aanvallen versterken met gif en hun vijanden in de loop van de tijd schade toebrengen. Hun diepgaande band met de natuur geeft hen ook krachtige ondersteunings- en genezingsvaardigheden.

Rollen: Ranged DPS en ondersteuning
Wapen: Tweelingtakken
Class Zone: Snowing Blossom Paradise

De dochters van het Bloemenpaleis mengen de grenzen van twee werelden, met een uiterlijke verschijning die half mens, half vos is, als gevolg van het gemengde bloed van de Firestone clan en geestvossen dat in hen stroomt. Als gevolg van hun afkomst en cultivatiemethoden is hun lichamelijke ontwikkeling zodanig vertraagd dat de meesten van hen ergens tussen adolescentie en jongvolwassenheid in blijven hangen. Maar hoewel hun uiterlijk delicaat en jeugdig blijft, zou alleen een dwaas hun kracht onderschatten.

 

Warriors: Warriors, die ook afstammen van de clan Firestone en de geestenvossen, zijn begiftigd met een opmerkelijke fysieke kracht. Deze klasse is onderverdeeld in de volgende twee subklassen:

Crystal Warrior (alleen mannelijk): Crystal Warriors kunnen de kracht van kristallen gebruiken om hun offensieve capaciteiten te verbeteren, waardoor hun zwaardaanvallen beweeglijker worden, of hun defensieve capaciteiten verbeteren door runen te gebruiken om defensieve spreuken uit te spreken.

Spirit Warrior (alleen vrouwelijke): Spirit Warriors zijn meesters van qi, getraind om de overtollige energie om hen heen te projecteren in hun zwaarden. Hierdoor kunnen ze krachtige aanvallen op één doel uitvoeren, spreuken over een effectgebied uitspreken of zichzelf en hun medestrijders beschermen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password